Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε καθημερινά!
Δευτέρα έως Κυριακή: 10:00 - 21:00
 

Το κόστος εισόδου ανά τύπο εισιτηρίου, είναι το ακόλουθο:

Ενήλικες & Παιδιά

 • Ενήλικες και παιδιά (2-18 ετών) για 1 ζώνη: 7,5€ ανά άτομο
 • Ενήλικες και παιδιά (2-18 ετών) για 3 ζώνες (Science, Adventure, Oceans): 18€/άτομο
 • Παιδιά (κάτω των 2 ετών): ΔΩΡΕΑΝ


Οικογενειακά πακέτα (2 ενήλικες + 2 παιδιά):

 • Για 1 ζώνη: 25€ (Για κάθε επιπλέον άτομο : 6€/άτομο)
 • Για 3 ζώνες: 60€ (Για κάθε επιπλέον άτομο: 14,5€/άτομο)

Άνεργοι

Με την επίδειξη κάρτας ανεργίας δίνεται η δυνατότητα έκδοσης μειωμένου εισιτηρίου.

 • Για 1 ζώνη : 6€ / άτομο.
 • Για 3 ζώνες (Science, Adventure, Oceans): 14,5€ / άτομο.

Η έκπτωση με την επίδειξη κάρτας ανεργίας ισχύει μόνο για το άτομο που έχει στην κατοχή του την κάρτα.

Συνοδοί Α.Μ.Ε.Α: ΔΩΡΕΑΝ

 

 

Οι μικρότεροι μας φίλοι (κάτω των 5 ετών) μπορούν να χαρούν δημιουργικό παιχνίδι, συνοδεία επιβλέποντος ενηλίκου, στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο XPLORE Play.

Το κόστος εισόδου στο χώρο του XPLORE Play, είναι 7,5€/άτομο, ενώ η είσοδος για τους γονείς/συνοδούς είναι χωρίς χρέωση!

Περάστε μια υπέροχη μέρα με τα παιδιά σας, σε έναν ασφαλή χώρο με πολύχρωμα διαδραστικά παιχνίδια, δίχτυ αναρρίχησης και την πιο ευφάνταστη ζώνη οικοδόμησης!

Και μετά από τόσο παιχνίδι, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε στο καφέ του XPLORE Play.


Σας περιμένουμε!
 

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αγοράσετε τα εισιτήρια σας για το XPLORE ή/και το XPLORE Play από εδώ

Κατά την ηλεκτρονική σας αγορά, μπορείτε να επιλέξετε:

- την επιθυμητή μέρα και ώρα για την επίσκεψή σας

- τη ζώνη που επιθυμείτε να επισκεφτείτε

- να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σας ή να κατεβάσετε το QRcode, έτσι ώστε να εισέλθετε στους χώρους χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά
 

Σε κάθε online κράτηση των εισιτήριων σας, για τη μοναδική εμπειρία XPLORE & XPLORE Play, κερδίζετε έκπτωση 10% έναντι της αρχικής τιμής!

 

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς δωροκαρτών Golden Hall, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από το Γραφείο Πληροφοριών (ισόγειο Εμπορικού Κέντρου), στα ποσά των 20€, 30€ και 50€. Οι δωροκάρτες Golden Hall μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο χώρο ψυχαγωγίας του XPLORE.

Η κάθε δωροκάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο σε ένα κατάστημα (πχ. XPLORE ή XPLORE Play). Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων (ρέστα), οπότε η αξία της πρέπει να καλυφθεί πλήρως ή να υπερκαλυφθεί. Οι δωροκάρτες δεν έχουν ημερομηνία λήξης, χρησιμοποιούνται οποιαδήποτε περίοδο, από οποιονδήποτε κάτοχο και είναι ανώνυμες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την προμήθεια των δωροκαρτών Golden Hall, παρακαλούμε πολύ όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6803450 ή/και στο e-mail: [email protected].

O Χώρος Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης XPLORE βρίσκεται στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall (Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 151-22) και συνδέεται μέσω πεζογέφυρας με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α).

 

Α. Πρόσβαση με αυτοκίνητο:

·         Από το κέντρο της Αθήνας:

Στην άνοδο της Λεωφ. Κηφισίας, στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Ολυμπιακό Στάδιο, ακολουθείτε τη Λ. Σπύρου Λούη, στρίβετε δεξιά στην 1η υπόγεια διασταύρωση στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

·         Από Κηφισιά:

Στην κάθοδο της Λεωφ. Κηφισίας, στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Ολυμπιακό Στάδιο, ακολουθείτε τη Λ. Σπύρου Λούη, στρίβετε δεξιά στην 1η υπόγεια διασταύρωση στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

·         Από Αττική Οδό (προς Ελευσίνα):

Βγαίνετε στην έξοδο 11 – Λεωφ. Κηφισίας, στρίβετε δεξιά στην οδό Αρτέμιδος, έπειτα αριστερά στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

·         Από Αττική Oδό (προς Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο):

Βγαίνετε στην έξοδο 10 - Λεωφ. Κύμης, στρίβετε αριστερά στην οδό Νερατζιωτίσσης και μετά στην οδό Αρτέμιδος, τέλος δεξιά στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

·         Από Λ. Κύμης/ Βεΐκου:

Ακολουθείτε τη Λεωφ. Κύμης, στρίβετε δεξιά στην οδό Νερατζιωτίσσης, δεξιά στην οδό Αρτέμιδος, τέλος δεξιά στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

 

***Η είσοδος Α του Golden Hall σας οδηγεί απευθείας στον γκρι τομέα του parking, από όπου έχετε άμεση πρόσβαση στο επίπεδο του XPLORE (1ος όροφος) με ασανσέρ.

 

Β. Πρόσβαση με μέσα μαζικής συγκοινωνίας:

 

Λεωφορεία ΟΑΣΑ

·         Στάση: Ολυμπιακό Στάδιο - Λεωφ. Κηφισίας (άνοδος).

Λεωφορεία: Α7, Ε14, Χ14, 550

Η πρόσβαση των πεζών στο Golden Hall γίνεται εύκολα, μέσω της υπόγειας διάβασης που βρίσκεται κοντά στη στάση.

 

·         Στάση: Εκθεσιακό Κέντρο (Helexpo) - Λεωφ. Κηφισίας (κάθοδος).

Λεωφορεία: Α7, Ε14, Χ14, 550

·         Στάση: οδός Πιτταρά

Λεωφορείο: 444

 

Πρόσβαση με τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου:

·         Στάση: Είσοδος Σταθμού ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα προς Golden Hall (Σπ. Λούη)

Δρομολόγια: https://goldenhall.gr/images/GH_Shuttle_Bus.pdf

Δευτέρα- Παρασκευή: 08:45-21:50

Σάββατο: 08:45-21:20

 

Τις Κυριακές μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο XPLORE είτε από την 1η υπόγεια διασταύρωση στην οδό Πιτταρά είτε από την πεζογέφυρα από το ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης»). 


Σας περιμένουμε! 

Προσφέρουμε έναν χώρο ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης ιδανικό για παιδιά από 5 έως 12 ετών, ενώ παράλληλα λειτουργεί ο χώρος XPLORE Play για τους μικρότερους (κάτω των 5 ετών) φίλους μας.

Η κάθε θεματική ζώνη στο XPLORE διαφοροποιείται από το είδος της δραστηριότητας και είναι μια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας:

 

 • Ζώνη XPLORE Science: Μάθηση μέσα από τη διασκέδαση. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς λειτουργεί το σώμα, πώς παράγεται η ενέργεια, να κατανοήσετε τη μηχανική και να παίξετε με το νερό και πολλά άλλα, μέσα από μια σειρά διαδραστικών εκθεμάτων και εμπειριών. Στο XPLORE Science προάγεται η μάθηση STEAM σε ένα διασκεδαστικό, ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον!
   
 • Ζώνη XLPLORE Adventure: Εδώ η φαντασία και η γνώση πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο! Σε αυτή τη θεματική ενότητα, θα έρθετε κοντά στους πιο εντυπωσιακούς δεινόσαυρους, θα περιπλανηθείτε σε λαβύρινθους και κάστρα και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς δουλεύει ένα πραγματικό τηλεοπτικό στούντιο!
   
 • Ζώνη XPLORE Ocenas: Το ενυδρείο XPLORE Oceans απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και για όλα τα μέλη της οικογένειας και θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μία μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων ειδών όπως καρχαρίες, σαλάχια και βασιλικούς κάβουρες. 2.000 ψάρια, 140 διαφορετικών ειδών, σε 19 δεξαμενές, σας περιμένουν να τα γνωρίσετε!

 

Στο χώρο του XPLORE Science, εξειδικευμένο προσωπικό ενημερώνει τα παιδιά και τους γονείς/συνοδούς για τις οδηγίες χρήσης του κάθε εκθέματος, αλλά και για την επιστημονική σημασία και εκπαιδευτική αξία του.

Σε περίπτωση σχολικής επίσκεψης, το προσωπικό μας καθοδηγεί το group των μαθητών στα διαδραστικά εκθέματα της κάθε ζώνης (Science, Adventure, Oceans) και ενημερώνει τα παιδιά μέσω ενός αναλυτικού εκπαιδευτικού προγράμματος, βασισμένο στο παιχνίδι και την ψυχαγωγία.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές ενότητες και την περιήγησή σας στο XPLORE, μη διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail [email protected] plore.gr ή στο τηλέφωνο: 210 6885450

 

Κατά την επίσκεψή σας στους χώρους του XPLORE, οι ανήλικοι επισκέπτες πρέπει πάντα να συνοδεύονται από τον νόμιμο κηδεμόνα τους ή από ενήλικα εξουσιοδοτημένο από τον νόμιμο κηδεμόνα τους. Ο επιβλέπων ενήλικας είναι υπεύθυνος για την συνεχή επίβλεψη και εποπτεία του (των) ανηλίκου(-ων) που συνοδεύει καθώς και για τη διασφάλιση της τήρησης όλων των κανόνων και κανονισμών.

 

Τα παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης kart στην πίστα αγώνων ταχύτητας XPLORE RACING, χωρίς συνοδό. Για τους μικρότερους μας φίλους (κάτω των 6 ετών) προτείνεται να απολαύσουν την εμπειρία μαζί με τον συνοδό τους. 

 

Οι μικρότεροι μας φίλοι (κάτω των 5 ετών) μπορούν να απολαύσουν δημιουργικό παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο του XPLORE Play.

Περάστε μια υπέροχη μέρα μαζί με το παιδί σας, σε έναν ασφαλή χώρο, με πολύχρωμα διαδραστικά παιχνίδια, δίχτυ αναρρίχησης και χώρο ανίχνευσης κίνησης, αλλά και την πιο ευφάνταστη ζώνη οικοδόμησης!

Σας περιμένουμε!

 

Εντός του XPLORE λειτουργεί το XPLORE Café, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ ή το ρόφημά σας, αλλά και νόστιμα σνακ κατά τη επίσκεψή σας! Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται σε όλους τους χώρους του XPLORE από τους γονείς/ συνοδούς τους.

Το πρώτο ενυδρείο στην Αθήνα είναι πραγματικότητα και θα το ανακαλύψετε στο XPLORE Oceans!

Βυθιστείτε στο XPLORE Oceans, σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι, εξερευνώντας έναν θαυμάσιο και μυστηριώδη υποβρύχιο κόσμο, γεμάτο μοναδικά ζώα και φυτά.

Δημιουργημένο για όλα τα μέλη της οικογένειας, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, καθώς θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων οργανισμών και ψαριών όπως καρχαρίες και σαλάχια. 2.000 ψάρια, 140 διαφορετικών ειδών, σε 19 δεξαμενές, σας περιμένουν να τα γνωρίσετε!

 

Το XPLORE αποτελεί την ιδανική πρόταση για σχολικές εκδρομές. Κατά την επίσκεψή τους, τα παιδιά, μαθαίνουν, ανακαλύπτουν και αφήνουν τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη, δοκιμάζοντας νέες δραστηριότητες, μέσω role-play παιχνιδιού και διαδραστικών εκθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στο [email protected] ή εναλλακτικά, να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 6885450.

 

Ελάτε στο XPLORE να οργανώσουμε το πιο διασκεδαστικό και αξέχαστο παιδικό πάρτι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στο [email protected] ή εναλλακτικά, να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 6885450.

 

Οι χώροι ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης του XPLORE έχουν σχεδιαστεί για να υποδεχθούν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα άτομα με κινητικές δυσκολίες ή αθέατες αναπηρίες (πχ. αυτισμό) είναι ευπρόσδεκτα σε όλους τους χώρους του XPLORE, συνοδευόμενα πάντα από τον γονέα ή συνοδό τους.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος βρεφικής φροντίδας (Baby Room) βρίσκεται δίπλα στις τουαλέτες, στο επίπεδο 0. Το Baby Room του XPLORE σας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσετε το μωράκι σας με άνεση.

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος θηλασμού δεν διατίθεται εντός του XPLORE. Υπάρχει όμως διαθέσιμο κάθισμα για σχετική χρήση, μέσα στο χώρο του Baby Room.

 

Τα απολεσθέντα αντικείμενα παραδίδονται και καταγράφονται στα εκδοτήρια που βρίσκονται στις εισόδους του XPLORE και XPLORE Play (1ος όροφος - Golden Hall), αντίστοιχα.

Παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε υπόψη ότι βάσει του κανονισμού λειτουργίας των χώρων του XPLORE, δεν επιτρέπεται η απόθεση χρημάτων, πολύτιμων ειδών ή αντικειμένων, εύφλεκτων και επικίνδυνων υλικών και υγρών, εντός των χώρων προσωρινής φύλαξης προσωπικών αντικειμένων (lockers/ερμάρια), τα οποία διατίθενται δωρεάν και βρίσκονται στο επίπεδο 0.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε στην Εταιρεία μας.

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση του XPLORE δεν διατηρεί βάση βιογραφικών σημειωμάτων (CVs). Παρακαλούμε πολύ όπως καταχωρίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, στην πλατφόρμα που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://career2.successfactors.eu/career?company=lamdadevel&site=&lang=en_US.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε διαβιβάσει στην παρούσα διεύθυνση, θα διαγραφούν εντός των επόμενων 30 ημερών, καθώς η παραπάνω πλατφόρμα αποτελεί το μοναδικό κανάλι συλλογής βιογραφικών σημειωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε όπως διαβάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.


Σε κάθε περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την άμεση διαγραφή των δεδομένων σας, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην παραπάνω πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή απαντώντας στο παρόν e-mail.

 

Οι κλιματιστικές μονάδες στο XPLORE έχουν ρυθμιστεί και λειτουργούν με προσαγωγή 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας. Επίσης, διαθέτουμε συσκευές απολύμανσης χεριών σε όλους τους χώρους του XPLORE και ταυτόχρονα προσφέρουμε γάντια μιας χρήσης στους επισκέπτες μας, εάν το επιθυμούν.

Για την προστασία όλων μας, πραγματοποιείται καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, ισχυρή απολύμανση όλων των χώρων, καθώς και συνεχής απολύμανση των WC (κάθε 15 λεπτά). Όλες οι διαδικασίες καθαρισμού είναι πιστοποιημένες και υπάρχει συνεχής έλεγχος τήρησης των αποστάσεων στις εισόδους όλων των θεματικών ζωνών και στα ταμεία μας. Στον ανελκυστήρα εισέρχονται μόνο ΑΜΕΑ και επισκέπτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, καθώς και αμαξίδια-παιδικά καρότσια με τους συνοδούς. Υπάρχει σε όλους τους χώρους σήμανση με τα μέτρα ασφαλείας και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός του XPLORE.

 

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι ως εξής:

 

Δευτέρα - Κυριακή: 10:00 – 21:00.

 

H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους επισκέπτες. Παραμένει υποχρεωτική για το προσωπικό των XPLORE και XPLORE Play.

Διατίθενται γάντια μιας χρήσης και στα δυο επίπεδα του XPLORE, όπως και στο XPLORE Play. H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους επισκέπτες. Παραμένει υποχρεωτική για το προσωπικό των XPLORE και XPLORE Play. Επιπλέον, σε πολλά σημεία εντός των χώρων του XPLORE και XPLORE Play διατίθενται αυτόματες ηλεκτρονικές συσκευές με απολυμαντικό υγρό για τους επισκέπτες.

 

Οι κλιματιστικές μονάδες λειτουργούν με προσαγωγή 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, για τη δημιουργία ευχάριστης και ασφαλούς ατμόσφαιρας σε όλους τους χώρους μας.

 

Φροντίζουμε για την απολύμανση των WC κάθε 15 λεπτά, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού για την προστασία επισκεπτών και εργαζομένων.

Τα δύο café λειτουργούν κανονικά μετά την επαναλειτουργία των XPLORE και XPLORE Play.


											

 

H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους επισκέπτες ή τα παιδιά και για το προσωπικό των XPLORE και XPLORE Play. Για τα παιδιά 0-4 ετών η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική. Επιπλέον, σε πολλά σημεία εντός των χώρων του XPLORE και XPLORE Play διατίθενται αυτόματες ηλεκτρονικές συσκευές με απολυμαντικό υγρό και γάντια μιας χρήσης και στα δυο επίπεδα του XPLORE, όπως και στο XPLORE Play.

 

Σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.


είσαι ο επόμενος

εξερευνητής;

TOP

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας. Επιλέξτε «Διαμόρφωση cookies» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.
Διαβάστε περισσότερα .