Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε καθημερινά!
Δευτέρα έως Κυριακή: 10:00 - 21:00
 

Το XPLORE θα παραμείνει κλειστά τις ακόλουθες αργίες:

- Πρωτοχρονιά 1η Ιανουαρίου

- Θεοφάνεια 6 Ιανουαρίου

- Καθαρά Δευτέρα

- Κυριακή & Δευτέρα του Πάσχα

- 1η Μαΐου (Πρωτομαγιά)

- Δεκαπενταύγουστος

- 25 και 26 Δεκεμβρίου

Το κόστος εισόδου ανά τύπο εισιτηρίου, είναι το ακόλουθο:

Ενήλικες & Παιδιά

 • Ενήλικες και παιδιά (2-18 ετών) για 1 ζώνη: 7,5€ ανά άτομο
 • Ενήλικες και παιδιά (2-18 ετών) για 3 ζώνες (Science, Adventure, Oceans): 18€/άτομο
 • Παιδιά (κάτω των 2 ετών): ΔΩΡΕΑΝ


Οικογενειακά πακέτα (2 ενήλικες + 2 παιδιά):

 • Για 1 ζώνη: 25€ (Για κάθε επιπλέον άτομο : 6€/άτομο)
 • Για 3 ζώνες: 60€ (Για κάθε επιπλέον άτομο: 14,5€/άτομο)

Άνεργοι

Με την επίδειξη κάρτας ανεργίας δίνεται η δυνατότητα έκδοσης μειωμένου εισιτηρίου.

 • Για 1 ζώνη : 6€ / άτομο.
 • Για 3 ζώνες (Science, Adventure, Oceans): 14,5€/άτομο.

Η έκπτωση με την επίδειξη κάρτας ανεργίας ισχύει μόνο για το άτομο που έχει στην κατοχή του την κάρτα.

 

Α.Μ.Ε.Α:

Απαραίτητη προϋπόθεση: Επίδειξη βεβαίωσης αναπηρίας

Δωρεάν Είσοδος

Συνοδοί Α.Μ.Ε.Α: Μειωμένο εισιτήριο 6€

 

Η έκδοση των εισιτηρίων σας μπορεί να γίνει είτε απευθείας στα ταμεία του XPLORE (1ος όροφος, εμπορικό κέντρο Golden Hall) είτε στο Information Desk του εμπορικού κέντρου Golden Hall (ισόγειο, κεντρική είσοδος).

Επιπλέον, μπορεί να γίνει και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στο website του XPLORE εδώ.
Σε κάθε online κράτηση των εισιτήριων σας, κερδίζετε έκπτωση 10% έναντι της αρχικής τιμής!

 

 

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αγοράσετε τα εισιτήρια σας για το XPLORE από εδώ

Κατά την ηλεκτρονική σας αγορά, μπορείτε να επιλέξετε:

- την επιθυμητή μέρα και ώρα για την επίσκεψή σας

- τη ζώνη που επιθυμείτε να επισκεφτείτε

- να εκτυπώσετε τα εισιτήρια σας ή να κατεβάσετε το QRcode, έτσι ώστε να εισέλθετε στους χώρους χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά
 

Σε κάθε online κράτηση των εισιτήριων σας, για τη μοναδική εμπειρία XPLORE, κερδίζετε έκπτωση 10% έναντι της αρχικής τιμής!

 

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς δωροκάρτας XPLORE, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα ταμεία του XPLORE στον 1ο όροφο του Golden Hall.

Μπορείτε να επιλέξετε αριθμό ατόμων και ποσότητα ζωνών, ενώ η ημερομηνία και ώρα επίσκεψης παραμένουν ανοικτές. Οι δωροκάρτες δεν έχουν ημερομηνία λήξης, χρησιμοποιούνται οποιαδήποτε περίοδο, από οποιονδήποτε κάτοχο και είναι ανώνυμες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2106885454.

 

O Χώρος Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης XPLORE βρίσκεται στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall (Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 151-23) και συνδέεται μέσω πεζογέφυρας με το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α).

 

Α. Πρόσβαση με αυτοκίνητο:

·         Από το κέντρο της Αθήνας:

Στην άνοδο της Λεωφ. Κηφισίας, στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Ολυμπιακό Στάδιο, ακολουθείτε τη Λ. Σπύρου Λούη, στρίβετε δεξιά στην 1η υπόγεια διασταύρωση στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

·         Από Κηφισιά:

Στην κάθοδο της Λεωφ. Κηφισίας, στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Ολυμπιακό Στάδιο, ακολουθείτε τη Λ. Σπύρου Λούη, στρίβετε δεξιά στην 1η υπόγεια διασταύρωση στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

·         Από Αττική Οδό (προς Ελευσίνα):

Βγαίνετε στην έξοδο 11 – Λεωφ. Κηφισίας, στρίβετε δεξιά στην οδό Αρτέμιδος, έπειτα αριστερά στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

·         Από Αττική Oδό (προς Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο):

Βγαίνετε στην έξοδο 10 - Λεωφ. Κύμης, στρίβετε αριστερά στην οδό Νερατζιωτίσσης και μετά στην οδό Αρτέμιδος, τέλος δεξιά στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

·         Από Λ. Κύμης/ Βεΐκου:

Ακολουθείτε τη Λεωφ. Κύμης, στρίβετε δεξιά στην οδό Νερατζιωτίσσης, δεξιά στην οδό Αρτέμιδος, τέλος δεξιά στην οδό Πιτταρά και φτάνετε στο parking του Golden Hall (είσοδος Α).

 

***Η είσοδος Α του Golden Hall σας οδηγεί απευθείας στον γκρι τομέα του parking, από όπου έχετε άμεση πρόσβαση στο επίπεδο του XPLORE (1ος όροφος) με ασανσέρ.

 

Β. Πρόσβαση με μέσα μαζικής συγκοινωνίας:

 

Λεωφορεία ΟΑΣΑ

·         Στάση: Ολυμπιακό Στάδιο - Λεωφ. Κηφισίας (άνοδος).

Λεωφορεία: Α7, Ε14, Χ14, 550

Η πρόσβαση των πεζών στο Golden Hall γίνεται εύκολα, μέσω της υπόγειας διάβασης που βρίσκεται κοντά στη στάση.

 

·         Στάση: Εκθεσιακό Κέντρο (Helexpo) - Λεωφ. Κηφισίας (κάθοδος).

Λεωφορεία: Α7, Ε14, Χ14, 550

·         Στάση: οδός Πιτταρά

Λεωφορείο: 444

 

Πρόσβαση με τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου:

·         Στάση: Είσοδος Σταθμού ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα προς Golden Hall (Σπ. Λούη)

Δρομολόγια: https://goldenhall.gr/images/GH_Shuttle_Bus.pdf

Δευτέρα- Παρασκευή: 08:45-21:50

Σάββατο: 08:45-21:20

 

Τις Κυριακές μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο XPLORE είτε από την 1η υπόγεια διασταύρωση στην οδό Πιτταρά είτε από την πεζογέφυρα από το ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης»). 


Σας περιμένουμε! 

Ο χώρος Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης XPLORE είναι ιδανικός για ηλικίες από 5 έως 12 ετών, ενώ το ενυδρείο XPLORE Oceans απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

 

 

Η κάθε θεματική ζώνη στο XPLORE διαφοροποιείται από το είδος της δραστηριότητας:

 

 • Ζώνη XPLORE Science:
  Ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος όπου παιδιά και γονείς μαθαίνουν βασικές επιστημονικές αρχές μέσα από πολλαπλές δραστηριότητες  εξερεύνησης και ανακάλυψης. Μαθαίνουν τις βασικές λειτουργίες του σώματος, πώς μετατρέπεται η ενέργεια από κίνηση σε φως, τις ιδιότητες του νερού, των ηλεκτρικών κυκλωμάτων, του αέρα αλλά και βασικές έννοιες της μηχανικής, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!
   
 • Ζώνη XPLORE Adventure:
  Εδώ, τα παιδιά μαθαίνουν την έννοια της ομαδικότητας και αναπτύσσουν ελεύθερα τη φαντασία τους, μέσω διαδραστικών εκθεμάτων. Χτίζουν τη δική τους εικονική πόλη, διασχίζουν το μαγικό κάστρο με τους καθρέφτες, γίνονται σούπερ ήρωες και παίρνουν μέρος σε αγώνες ταχύτητας! Αυτές και πολλές ακόμα περιπέτειες σας περιμένουν στο XPLORE Adventure!

 

 • Ζώνη XPLORE Oceans - Ενυδρείο:
  Στο μοναδικό ενυδρείο της Αθήνας, στο XPLORE Oceans, φιλοξενούνται αντιπροσωπευτικά είδη της θαλάσσιας ζωής σε 20 δεξαμενές. Περισσότερα από 2.000 ψάρια που ανήκουν σε 140 διαφορετικά είδη, όπως καρχαρίες, σαλάχια, ιππόκαμποι και βασιλικοί κάβουρες, σας περιμένουν για να τα θαυμάσετε από κοντά. Το ενυδρείο XPLORE Oceans απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και έχει σχεδιαστεί με στόχο να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν ταυτόχρονα όλοι οι επισκέπτες του για την ομορφιά και τη σπουδαιότητα των ωκεανών μέσα από βιωματική ξενάγηση και εμπειρική γνώση.

 

Στη θεματική ζώνη XPLORE Science, εξειδικευμένο προσωπικό ενημερώνει τα παιδιά και τους γονείς/συνοδούς για τις οδηγίες χρήσης του κάθε εκθέματος, αλλά και για την επιστημονική σημασία και εκπαιδευτική αξία του. Επιπρόσθετα, στον χώρο του XPLORE Science βρίσκονται διαθέσιμα tablets με εκπαιδευτικό υλικό προς χρήση από τους γονείς ή τους συνοδούς των παιδιών. 

 

Σε περίπτωση σχολικής επίσκεψης, το προσωπικό μας καθοδηγεί το group των μαθητών στα διαδραστικά εκθέματα της κάθε ζώνης (Science, Adventure, Oceans) και ενημερώνει τα παιδιά μέσω ενός αναλυτικού εκπαιδευτικού προγράμματος, βασισμένο στο παιχνίδι και την ψυχαγωγία.

 

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές ενότητες και την περιήγησή σας στο XPLORE, μη διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail [email protected]  ή στο τηλέφωνο: 210 6885450.

 

 

Κατά την επίσκεψή σας στους χώρους του XPLORE, οι ανήλικοι επισκέπτες πρέπει πάντα να συνοδεύονται από τον νόμιμο κηδεμόνα τους ή από ενήλικα εξουσιοδοτημένο από τον νόμιμο κηδεμόνα τους. Ο επιβλέπων ενήλικας είναι υπεύθυνος για την συνεχή επίβλεψη και εποπτεία του (των) ανηλίκου(-ων) που συνοδεύει καθώς και για τη διασφάλιση της τήρησης όλων των κανόνων και κανονισμών.

 

Τα παιδιά από 5 ετών και άνω έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης οχήματος kart στην πίστα αγώνων ταχύτητας XPLORE RACING, χωρίς συνοδό. Για τους μικρότερους μας φίλους (κάτω των 5 ετών), είναι απαραίτητη η συμμετοχή ενήλικα συνοδού.

 

 

Εντός του XPLORE λειτουργεί το XPLORE Café, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ ή το ρόφημά σας, αλλά και νόστιμα σνακ κατά τη επίσκεψή σας! Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται σε όλους τους χώρους του XPLORE από τους γονείς/ συνοδούς τους.

Το μοναδικό ενυδρείο στην Αθήνα είναι πραγματικότητα! Στο ενυδρείο XPLORE Ocean’s φιλοξενούνται αντιπροσωπευτικά είδη της θαλάσσιας ζωής σε 20 δεξαμενές.

 

Περισσότερα από 2.000 ψάρια που ανήκουν σε 140 διαφορετικά είδη, όπως καρχαρίες, σαλάχια, ιππόκαμποι και βασιλικοί κάβουρες, σας περιμένουν για να τα θαυμάσετε από κοντά.

 

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και έχει σχεδιαστεί με στόχο να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν ταυτόχρονα όλοι οι επισκέπτες του, για την ομορφιά και τη σπουδαιότητα των ωκεανών μέσα από μια μοναδική βιωματική ξενάγηση.

Το XPLORE αποτελεί την ιδανική πρόταση για σχολικές εκδρομές. Κατά την επίσκεψή τους, τα παιδιά, μαθαίνουν, ανακαλύπτουν και αφήνουν τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη, δοκιμάζοντας νέες δραστηριότητες, μέσω role-play παιχνιδιού και διαδραστικών εκθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στο [email protected] ή εναλλακτικά, να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2106885454.

 

Για την είσοδο των εκπαιδευτικών στους χώρους του XPLORE, ως ανεξάρτητοι επισκέπτες, παρέχεται 20% έκπτωση και για τις 3 θεματικές ζώνες (Science, Adventure ή ενυδρείο Oceans). Η εν λόγω προσφορά ισχύει καθημερινές Δευτέρα-Πέμπτη με την επίδειξη της Κάρτας Ελευθέρας Εισόδου σε Μουσεία, για οικογενειακά και μεμονωμένα εισιτήρια.

 

Στην περίπτωση σχολικής εκδρομής, η είσοδος για τους εκπαιδευτικούς / συνοδούς στις θεματικές ζώνες του XPLORE, κατά τη διάρκεια σχολικής επίσκεψης, είναι δωρεάν.

 

Ελάτε στο XPLORE να οργανώσουμε το πιο διασκεδαστικό και αξέχαστο παιδικό πάρτι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στο [email protected] ή εναλλακτικά, να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 6885532.

 

Οι χώροι ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης του XPLORE έχουν σχεδιαστεί για να υποδεχθούν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα άτομα με κινητικές δυσκολίες ή αθέατες αναπηρίες (πχ. αυτισμό) είναι ευπρόσδεκτα σε όλους τους χώρους του XPLORE, συνοδευόμενα πάντα από τον γονέα ή συνοδό τους.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος βρεφικής φροντίδας (BabyRoom), σας περιμένει στο επίπεδο 0 του XPLORE, για να φροντίσετε το μωράκι σας με άνεση.

 

 

Τα απολεσθέντα αντικείμενα παραδίδονται και καταγράφονται στα εκδοτήρια που βρίσκονται στις εισόδους του XPLORE (1ος όροφος - Golden Hall), αντίστοιχα.

Παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε υπόψη ότι βάσει του κανονισμού λειτουργίας των χώρων του XPLORE, δεν επιτρέπεται η απόθεση χρημάτων, πολύτιμων ειδών ή αντικειμένων, εύφλεκτων και επικίνδυνων υλικών και υγρών, εντός των χώρων προσωρινής φύλαξης προσωπικών αντικειμένων (lockers/ερμάρια), τα οποία διατίθενται δωρεάν και βρίσκονται στα επίπεδα +1 και 0.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε στην Εταιρεία μας.

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση του XPLORE δεν διατηρεί βάση βιογραφικών σημειωμάτων (CVs). Παρακαλούμε πολύ όπως καταχωρίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, στην πλατφόρμα που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://career2.successfactors.eu/career?company=lamdadevel&site=&lang=en_US.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε διαβιβάσει στην παρούσα διεύθυνση, θα διαγραφούν εντός των επόμενων 30 ημερών, καθώς η παραπάνω πλατφόρμα αποτελεί το μοναδικό κανάλι συλλογής βιογραφικών σημειωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε όπως διαβάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.


Σε κάθε περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την άμεση διαγραφή των δεδομένων σας, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην παραπάνω πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή απαντώντας στο παρόν e-mail.

Το XPLORE σας παρέχει δωρεάν υπηρεσία Lockers για την φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων. Τα Lockers (ερμάρια) βρίσκονται στο Επίπεδο +1 και 0 του XPLORE.

Παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε υπόψη ότι βάσει του κανονισμού λειτουργίας των χώρων του XPLORE, δεν επιτρέπεται η απόθεση χρημάτων, πολύτιμων ειδών ή αντικειμένων, εύφλεκτων και επικίνδυνων υλικών και υγρών, εντός των χώρων προσωρινής φύλαξης προσωπικών αντικειμένων (lockers/ερμάρια)

Διασκεδάστε με ασφάλεια και άνεση!


είσαι ο επόμενος

εξερευνητής;

TOP

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας. Επιλέξτε «Διαμόρφωση cookies» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.
Διαβάστε περισσότερα .