Αγοράστε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας και κερδίστε -10% έκπτωση! Ανακαλύψτε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Καλωσήρθατε στον ιστότοπο www.x-plore.gr (εφεξής «ιστότοπος»). Ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία «LAMDA LEISURE Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών Ψυχαγωγίας, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Χώρων Αναψυχής και Παιδικών Δραστηριοτήτων» (εφεξής «LAMDA LEISURE Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), με σκοπό την παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών για τους επισκέπτες/ χρήστες (Χρήστες) αυτού. Η LAMDA LEISURE Α.Ε. είναι Υπεύθυνη Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, που λαμβάνει μέσω της χρήσης του ιστοτόπου, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation, εφεξής και ως «ΓΚΠΔ» ή «GDPR»). Στην παρούσα Δήλωση σας παρέχουμε πληροφορίες αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς, τον τρόπο και τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε, τους τρίτους με τους οποίους μοιραζόμαστε τα δεδομένα αυτά, καθώς και τα δικαιώματα που διαθέτετε.

Ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Προσωπικά δεδομένα είναι εκείνες οι πληροφορίες που αφορούν σε ένα φυσικό πρόσωπο, του οποίου η ταυτότητα είναι ή μπορεί να γίνει γνωστή. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο είναι το ονοματεπώνυμό σας, τον τηλεφωνικό αριθμό σας και το email σας, εάν επιλέξετε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή/και το email σας, εφόσον επιλέξετε να εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις της Εταιρείας. Στην περίπτωση που προβαίνετε σε online αγορά εισιτηρίων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που συμπεριλαμβάνονται στη σχετική φόρμα στον ιστότοπο (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση).   Σε κάθε περίπτωση, συλλέγουμε τη διεύθυνση IP, που λαμβάνει η συσκευή σας κάθε φορά που έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Στις περιπτώσεις που η ΙΡ διεύθυνσή σας καθίσταται σταθερή, μπορεί να συσχετισθεί με τη συγκεκριμένη συσκευή και συνεπώς μπορεί να οδηγεί σε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα στην ημερομηνία και την ώρα επίσκεψής σας στον ιστότοπο και τον τύπο του browser και του λειτουργικού συστήματος της συσκευής που χρησιμοποιήθηκε. Η LAMDA LEISURE Α.Ε. ή οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποί της, χρησιμοποιούνε την ΙΡ διεύθυνσή σας για να συλλέξουν και αναφέρουν συγκεντρωτικές πληροφορίες για το πώς γίνεται χρήση του ιστοτόπου και για το πώς ο ιστότοπος μπορεί να βελτιωθεί.

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η LAMDALEISURE Α.Ε. επεξεργάζεται τα δεδομένα σας, στο βαθμό που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστοτόπου στο πλαίσιο του έννομου συμφέροντός της να διασφαλίζει την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας της. Αναφορικά με την εγγραφή σας στο newsletter, η LAMDALEISURE Α.Ε. επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς σκοπούς κατόπιν της ρητής σας συγκατάθεσης. Έχετε την δυνατότητα να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας είτε πατώντας την επιλογή «unsubscribe» στο σώμα του email που λαμβάνετε από την LAMDALEISURE Α.Ε είτε επικοινωνώντας απευθείας με την Εταιρεία στα τηλέφωνα που αναφέρονται στην ενότητα «επικοινωνία». Στην περίπτωση που προβαίνετε στην online αγορών εισιτηρίων,  η LAMDA LEISURE Α.Ε. επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ολοκλήρωση της αγοράς σας, με τη νομική βάση της εκτέλεσης της σύμβασης.

Σημειωτέον, εάν είστε κάτω των 15 ετών, η συγκατάθεση θα πρέπει να παρέχεται ή να εγκρίνεται από το πρόσωπο που έχει τη γονική σας μέριμνα.

Mε ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

 Για την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών επεξεργασίας, η Εταιρεία διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτες εταιρείες, όπως εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης και διαχείρισης του ιστοτόπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας και άλλες εταιρείες του ομίλου ή τρίτες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε για την εκπλήρωση των σκοπών της παρούσας.

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το προσωπικό και οι συνεργάτες της να έχουν εξουσιοδοτηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό και να δεσμεύονται πλήρως από το απόρρητο και τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στη νομοθεσία σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των ανωτέρω δεδομένων.

Πώς προστατεύει η Εταιρεία τα δεδομένα σας;

Η Εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, σύμφωνα με τα τεχνολογικά πρότυπα και τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, είτε από την ίδια είτε από τρίτα μέρη για λογαριασμό της, είναι σύννομη, ενδεδειγμένη και διαθέτει το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για να αποτρέψει κάθε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών.

Για πόσο χρονικό διάστημα θα τηρούνται τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η Εταιρεία τηρούνται υποχρεωτικά καθ' όλη τη διάρκεια που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας. Με τη λήξη αυτής (της διάρκειας), τα δεδομένα διαγράφονται εκτός αν άλλως ορίζεται από το κείμενο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο ή καθόσον απαιτείται για την προάσπιση δικαιωμάτων της Εταιρείας ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής. Τα δεδομένα από τη διαχείριση του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) διατηρούνται μέχρι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας. Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την online αγορά εισιτηρίων διατηρούνται για το διάστημα 5 ετών από την πραγματοποίηση της αγοράς για λόγους συμμόρφωσης με την εθνική  νομοθεσία (π.χ. φορολογικές υποχρεώσεις). Το παραπάνω διάστημα ενδέχεται να παραταθεί αν προκύψει ανάγκη για την προάσπιση δικαιωμάτων της Εταιρείας ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, έχετε και μπορείτε να ασκήσετε τα κάτωθι δικαιώματά σας (α) το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και στις σχετικές με την επεξεργασία πληροφορίες, (β) το δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών και συμπλήρωσης τυχόν ελλιπών δεδομένων σας, (γ) το δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη») και (δ) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας για τις περιπτώσεις που ορίζει ρητά ο νόμος, (ε) το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (πχ cd), (στ) το δικαίωμα διαβίβασης των δεδομένων σας σε άλλον - πλην εμάς- υπεύθυνο επεξεργασίας, καθώς και (ζ) το δικαίωμα εναντίωσης σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τις περιπτώσεις που ορίζει ρητά ο νόμος. Η άσκηση ενός εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας γίνεται με υποβολή σχετικού έγγραφου αιτήματός σας προς την Εταιρεία μας στο οποίο αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από την παραλαβή του. Γίνεται μνεία ότι η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί για δύο (2) επιπλέον μήνες λαμβανομένης υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματός σας, ως και του αριθμού των εν γένει αιτημάτων.

Περαιτέρω, η Εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, για τυχόν παραβίαση των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία ενδέχεται να θέσει σε υψηλό κίνδυνο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και υπό την προϋπόθεση ότι τούτη δεν εμπίπτει σε μία από τις εξαιρέσεις που προβλέπει ρητά ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον οι ίδιοι διαπιστώσετε παραβίαση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω για τυχόν απορίες/θέματα;

Για οποιαδήποτε δε απορία σας, διευκρίνιση ή αίτημά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Τι συμβαίνει με τις ιστοσελίδες τρίτων μερών;

Ο ιστότοπος παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των Χρηστών του ιστοτόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης και Δηλώσεις Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από το διαχειριστή του ιστοτόπου, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Η LAMDA LEISURE Α.Ε. δεν έχει κανένα έλεγχο επί των ιστοσελίδων που κατέχονται από τρίτα μέρη ή του περιεχομένου τους, η επίσκεψη των οποίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας αυτής ή διατίθενται σε αυτήν και, ως εκ τούτου, η LAMDA LEISURE Α.Ε. δεν υποστηρίζει, χρηματοδοτεί, συμβουλεύει ή άλλως αποδέχεται καμία ευθύνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή το περιεχόμενό τους. Εάν ο Χρήστης αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων του ιστοτόπου κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή cookies μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Πολιτική Cookies.


είσαι ο επόμενος

εξερευνητής;

TOP

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία εμπειρία περιήγησης και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας. Επιλέξτε «Διαμόρφωση cookies» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε ποιους θα αποδεχτείτε.
Διαβάστε περισσότερα .